For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Alumnes de batxillerat investiguen amb cèl•lules i gens per combatre la Diabetis tipus II
Contacte
 
CA ES

Alumnes de batxillerat investiguen amb cèl•lules i gens per combatre la Diabetis tipus II

Alumnes de batxillerat investiguen amb cèl•lules i gens per combatre la Diabetis tipus II

Des de l'assignatura de Biologia les alumnes de 1r de batxillerat de Pineda s'introdueixen en la recerca biomèdica i aprofundeixen en l'ús dels cultius cel·lulars per fer assajos i seleccionar compostos que podrien ser fàrmacs potencials.


Per materialitzar aquests coneixements adquirits a l'aula, un grup de deu alumnes ha participat en el taller “Investiga amb cèl•lules i gens”, organitzat per l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) del Parc científic de Barcelona. Durant aquesta jornada d'investigació pràctica, les nostres alumnes van participar en la cerca de fàrmacs potencials que activen gens implicats en la Diabetis tipus II; van tenir l'oportunitat de sembrar cèl·lules i investigar amb luminòmetre quin compost és el més efectiu per combatre aquesta malaltia.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto