For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Alumnes de Batxillerat aprofundeixen en les investigacions sobre el genoma humà
Contacte
 
CA ES

Alumnes de Batxillerat aprofundeixen en les investigacions sobre el genoma humà

Alumnes de Batxillerat aprofundeixen en les investigacions sobre el genoma humà

Un grup d’alumnes de Batxillerat interessades en la ciència i la investigació han assistit a la conferència “El genomà humà: del passat al futur”, a càrrec de Roderic Guigó, coordinador del grup de Bioinformàtica i Genòmica del Centre de Regulació Genòmica (CRG).


En aquesta sessió, les alumnes han après que determinades característiques biològiques dels èssers humans, com ara l’alçada, el color dels ulls o del cabell o la predisposició a patir algunes malalties venen determinades per les seqüències del genoma humà. A més a més, els han explicat els diferents mètodes tant experimentals com computacionals que s’utilitzen per a l’estudi del genoma humà, i han fet una xerrada conjunta per entendre com el coneixement del genoma pot modificar les nostres vides.


Totes aquestes explicacions han servit perquè aquestes alumnes aprenguin que gràcies als avanços informàtics es pot arribar a identificar les diferents característiques de l’ADN per intentar desxifrar el genoma humà.


Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto