For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Alumnes de 3r de Primària participen en processó del Corpus de Barcelona
Contacte
 
CA ES

Alumnes de 3r de Primària participen en processó del Corpus de Barcelona

Alumnes de 3r de Primària participen en processó del Corpus de Barcelona

Un grup de famílies de 3r de Primària van participar en la processó del Corpus Christi de Barcelona, presidida pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martinez Sistach, i a la qual van assistir nombroses personalitats, sacerdots i congregacions religioses; així com centenars de fidels de la diòcesi de Barcelona i rodalies.

Les alumnes de Pineda que han rebut la Primera Comunió aquest any van encapçalar la processó pels carrers de Barcelona i van anar vestides amb el mateix vestit que van portar el dia de la cerimònia. Aquesta iniciativa, que va partir de les famílies del curs, va tenir un gran acolliment entre les classes de 3r de Primària, per la qual cosa va resultar ser un grup nombrós de famílies de Pineda les que van participar en l'acte.

Beatriz Riart, responsable del Grup de nens de Primera Comunió en la celebració del Corpus Christi a Barcelona, ha transmès a la nostra escola el seu agraïment “per la massiva participació en la processó de Corpus” i ha aprofitat per felicitar a les alumnes i els pares de Pineda “pel seu impecable comportament durant l'acte”.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto