For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

"Allà on més llum hi trobis, em trobaràs"

Les alumnes de 1r de Batxillerat Alba Sierra i Carla Casado han guanyat respectivament un dels 10 primers premis i un dels 20 finalistes de l’EFIM'18 (Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments), un concurs de fotografia i patrimoni adreçat als joves, que té per objectiu apropar-los al patrimoni cultural i monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

Hi han participat des de l'assignatura de Religió, i han titulat les fotografies amb lemes trascendents: "Allà on més llum hi trobis, em trobaràs" i "Sero te amavi, pulchritudo tam antiqua et tam nova". L’acte de lliurament de diplomes i premis tindrà lloc el proper dia 5 de juliol a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto