For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 African week a Pineda!
Contacte
 
CA ES

African week a Pineda!

 African week a Pineda!

Aquesta setmana les alumnes del summer camp de Pineda han après sobre el continent africà i han fet nombroses activitats ambientades en Àfrica com per exemple una marioneta de feltre amb forma de lleó o uns bouquets de flors de paper. A la cuina, les petites xefs han preparat postres de iogurt i pastís de fruites.

Un element especial d'aquesta setmana han estat els castells inflables i els gokarts, amb els quals hem gaudit moltíssim! El festival va convertir el Saló Albella en un Small World de nacionalitats ple de passejos pels tres continents que hem treballat en el summer camp.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto