For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Afavorim l'aprenentatge millorant les nostres instal·lacions
Contacte
 
CA ES

Afavorim l'aprenentatge millorant les nostres instal·lacions

Afavorim l'aprenentatge millorant les nostres instal·lacions

Forma part de la qualitat educativa oferir a les alumnes un entorn adequat perquè puguin desenvolupar les seves tasques d'aprenentatge diari. Per a això, s'han fet petites reformes de condicionament de l'Edifici central, que és el més antic del col·legi ja que porta construït des del 1968.

En aquest edifici que alberga, entre d’altres, les aules de Secundària i Batxillerat, s'han canviat totes les portes i les finestres, s'han substituït els armaris per taquilles individuals i s'han protegit la paret dels passadissos i les baranes amb fusta. També s'ha incrementat la il·luminació i s'han insonoritzat els passadissos per facilitar l'ambient d'estudi i serenitat necessari per fomentar l'aprenentatge i l'excel·lència acadèmica.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto