For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

REUNIÓ PARES. "Pineda i Xaloc: identitat i futur"

Inici: dijous, 7 de febrer de 2019, 20:00
Fi: dijous, 7 de febrer de 2019, 21:30
Lloc: Poliesportiu de Xaloc

El proper 7 de febrer a les 20h tindrà lloc  la reunió de pares  de totes les etapes del segon trimestre. Serà una conferència titulada "Pineda i Xaloc: identitat i futur", a càrrec d'Alfonso Aguiló, promotor de diversos centres educatius i president de la Confederación Española de Centros de Enseñanza (CECE). És autor de llibres com "Educar en el carácter" o "Educar los sentimientos". 

La conferència tindrà lloc a Xaloc a les 20h, no hi haurà reunió a les aules a continuació. 
Les famílies que ho desitgeu, podreu aparcar el cotxe a les instal·lacions de Xaloc. El próximo 7 de febrero a las 20h tendrá lugar la reunión de padres de todas las etapas del segundo trimestre. Será una conferencia  titulada "Pineda y Xaloc: identidad y futuro" a cargo de Alfonso Aguiló, promotor de diversos centros educativos y presidente de la Confederación Española de Centros de Enseñanza (CECE). Es autor de libros como "Educar en el carácter" o "Educar los sentimientos".

La conferencia tendrá lugar en Xaloc a las 20h, posteriormente no habrá reunión en las aulas.
Las familias que lo deseéis, podréis aparcar el coche en las instalaciones de Xaloc.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto