For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

4rt, 5è i 6è d'EPRI: Taller pares sobre el Projecte VALERE / Taller padres sobre el Proyecto Valere

Inici: divendres, 5 d'octubre de 2018, 16:00
Fi: divendres, 5 d'octubre de 2018, 17:00

El curs passat vàrem iniciar el projecte VALERE de formació en virtuts per a les alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària. Aquest any volem acostar més aquest projecte als pares per tal que pugui ser una eina que afavoreix la comunicació entre vosaltres i amb la vostra filla. Coneixereu com ho treballen les alumnes a la classe i podreu aprofundir-hi treballant-lo d'una manera semblant. Us convoquem a les 16h al Saló Albella

El curso pasado iniciamos el proyecto Valere de formación en virtudes para las alumnas de 4º, 5º y 6º de Primaria. Este año queremos acercar más este proyecto a los padres para que pueda ser una herramienta que favorezca la comunicación entre vosotros y con vuestra hija. Conoceréis cómo lo trabajan las alumnas en la clase y podréis profundizar trabajándolo de una manera similar. Os convocamos a las 16h en el Salón Albella.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto