For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Energy Challenge: 2n d'ESO

Inici: dimarts, 3 de març de 2020
Fi: dijous, 5 de març de 2020
Lloc: Rambla de la Marina, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Activitat: Energy Challenge

Curs: 2n ESO

Dates: 

  • 3 de març  de 15h a 17h alumnes de 2n d'ESO A 
  • 4 de març: de 9h a 11h alumnes de 2n d'ESO C   
  • 4 de març: de 15h a 17h alumnes de 2n d'ESO B

Contingut de l'activitat: 

Les alumnes de 2n d'ESO tindran l'oportunitat de participar a l'Energy Challenge. Es tracta d'una experiència immersiva que arribarà en un vehicle ecoeficient de la Fundació Naturgy a l'Hospitalet de Llobregat, els dies 3 i 4 de Març de 2020 i se situarà a Rambla de la Marina (C/ Provença i Carrilet).   

Energy Challenge és un recurs educatiu excel·lent per comprendre conceptes claus per abordar el futur de l'energia, com són les noves tecnologies energètiques, la transició energètica, l'economia circular i la qualitat de l'aire. 

Mitjançant la simulació d'un viatge espacial en una aeronau futurista, tripulada pel comandant i un robot intel·ligent, els alumnes observaran els hàbits energètics de la nostra societat i comprendran la importància de la contribució de tots per a garantir un canvi de model energètic més sostenible i revertir el canvi climàtic.

Les alumnes sortiran de l'escola per fer aquesta activitat i tornaran després. Aniran acompanyades de dues professores. Han de portar la T-10 de casa.


Actividad: Energy Challenge

Curso: 2º ESO

Fechas:  

  • 3 de marzo de 15h a 17h alumnos de 2º de ESO A  
  • 4 de marzo: de 9h a 11h alumnos de 2º de ESO C
  • 4 de marzo: de 15h a 17h alumnos de 2º de ESO B

Las alumnas saldrán del colegio para hacer esta actividad y volverán después. Irán acompañadas de dos profesoras. Tienen que llevar la T-10 de casa.

Contenido de la actividad:

Las alumnas de 2 º de ESO tendrán la oportunidad de participar en el Energy Challenge. Se trata de una experiencia inmersiva que llegará en un vehículo eco-eficiente de la Fundación Naturgy en l'Hospitalet de Llobregat, los días 3 y 4 de Marzo de 2020 y se situará a Rambla de la Marina (C/ Provenza y *Carrilet).  

Energy Challenge es un recurso educativo excelente para comprender conceptos claves para abordar el futuro de la energía, como son las nuevas tecnologías energéticas, la transición energética, la economía circular y la calidad del aire.

Mediante la simulación de un viaje espacial en una aeronave futurista, tripulada por el comandante y un robot inteligente, los alumnos observarán los hábitos energéticos de nuestra sociedad y comprenderán la importancia de la contribución de todos para garantizar un cambio de modelo energético más sostenible y revertir el cambio climático.


Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto