For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

3r d’EPRI: Catequesi de mares de Primera Comunió / 3º de EPRI: Catequesis de madres de Primera Comunión

Data: divendres, 5 d'octubre de 2018

Es mantenen els grups del curs passat, amb el mateix horari i catequista. És important que aquest curs portin a la catequesi el catecisme "Jesús és el Senyor", que hem demanat que comprin i que estava inclòs en el material de 3r de Primària.

Se mantienen los grupos del curso pasado, con el mismo horario y catequista. Es importante que este curso traigan a la catequesis el catecismo “Jesús es el Señor”, que hemos pedido que compren y que estaba incluido en el material de 3º de Primaria.

Descarregar PDF / Descargar PDF

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto