For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

FAMÍLIES 5È, 6È i 1R&2N ESO: REUNIÓ IRLANDA

Inici: dijous, 7 de febrer de 2019, 19:00
Fi: dijous, 7 de febrer de 2019, 20:00
Lloc: Sala Polivalent. Ed. Central

Les alumnes de 5è i 6è de Primària i 1r i 2n d'ESO tenen la oportunitat de cursar 5 setmanes a una escola a Irlanda. Totes aquelles famílies que us vulgueu informar sobre el programa d'estada a l'estranger de Pineda podeu assistir a la reunió informativa el dijous 7 de febrer a les 19h a Pineda. La sessió comptarà amb el testimoni d'una família que va participar en el programa i explicarà la seva experiència. 

A continuació podreu assistir a la conferència "Pineda i Xaloc: identitat i futur", impartida per Alfonso Aguiló a Xaloc. Las alumnas de 5º y 6º de Primaria y 1º  y 2º de ESO tienen la oportunidad de cursar 5 semanas en un colegio en Irlanda. Todas aquellas familias que os queráis informar sobre el programa de estancia en el extranjero de Pineda podéis asistir a la reunión informativa el jueves 7 de febrero a las 19h en Pineda. La sesión contará con el testimonio de una familia que participó en el programa y explicará su experiencia.

A continuación podréis asistir a la conferencia "Pineda y Xaloc: identidad y futuro", impartida por Alfonso Aguiló en Xaloc.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto