For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Trobada final de mares

Inici: divendres, 7 de juny de 2019, 16:00
Fi: divendres, 7 de juny de 2019, 17:00

El divendres 7 de juny a les 16h hi haurà una trobada per acomiadar el curs de totes les mares que participen a les diferents activitats de mares de l'escola: ICONA, catequesi, Valere, i activitats de mares dels divendres. Us esperem! 

Inscripcions: AQUI

El viernes 7 de junio a las 16h habrá un encuentro para despedir el curso de todas las madres que participan en las diferentes actividades de madres del colegio: ICONA, catequesis, Valere, y actividades de madres de los viernes.
Inscripciones: AQUÍ

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto