For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

6è d'EPRI: Vacunació d'Hepatitis A / Vacunación de Hepatitis A

Inici: dijous, 4 d'octubre de 2018, 09:00
Fi: dijous, 4 d'octubre de 2018, 09:30

Més informació: El 4 d'octubre, a partir de les 9.10 hores, s'administraran les vacunes d'hepatitis A i papil·loma a les alumnes de 6è de primària de les quals es tingui l'autorització.

Per aquest motiu, és molt important que el 3 d’octubre totes les alumnes que es vacunin portin el llibre de vacunacions a l'escola.

Des del CAP ens han insistit que les alumnes que no portin el llibre de vacunacions no es podran vacunar.

Más información: El 4 de octubre a partir de las 9.10 horas se administrarán las vacunas de Hepatitis A y papiloma a las alumnas de 6º de primaria de las que se tenga autorización.

Por este motivo, es muy importante que las alumnas que mañana se vacunen traigan el día 3 de octubre el libro de vacunas al colegio.

Des del CAP nos han insistido que las alumnas que no traigan el carnet de vacunas no se les podrá vacunar.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto