For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Home sweet home "Festes: celebra-les" / "Fiestas: celébralas"

Inici: dimarts, 13 de novembre de 2018, 17:15
Fi: dimarts, 13 de novembre de 2018, 18:15


A la llar, l'amor es veu en detalls petits del dia a dia. Home sweet home és un projecte per als que aposten per la seva família, però tenen poc temps.

Aquest any, amb ocasió del 50 aniversari de Pineda, vam dedicar un monogràfic a les diferents maneres de preparar celebracions familiars. Quins detalls puc aportar a una festa familiar o entre amics? Vols que sigui una cosa entranyable i de nivell sense que repercuteixi en l'economia familiar? Et donarem idees i solucions.

Dies: 13, 20 i 27 nov
Hora: 17'15 a 18'15h
Lloc: Saló Albella.

Preu del curs: 15 €
Preu permanències: 5 €

Sessions:

  • 13 Novembre: Sopars i menjars amb convidats: protocol, menús ... Ponent: Marta Beriain, mare de 5 fills. Fundadora i co-soci de MarryMarta Insta @ marrymarta 
  • 20 Novembre  Esdeveniments especials: aniversaris, sopars amb amics ... Ponent: Beatriz Pérez-Mas, mare de dos fills. Dissenyadora de Moda per la Universitat Ramon Llull amb postgrau de Moda en els mitjans de comunicació i "buyer" en Ventee-Privee (outlet de marques on line)
  • 27 Novembre Decoració: centres de flors, decoració de Nadal... Ponent: Mª del Mar Durán, propietària de Floristalia. Professional de disseny i art floral. 


Coordinadores: Puri Pérez, professional de gestió de la llar i restauració gastronòmica; i Silvia Casado, grau superior en Economia Soci-Familiar i PDP a l'àrea de serveis per la Universitat de Navarra.


En el hogar, el amor se ve en detalles pequeños del día a día. Home sweet home es un proyecto para los que apuestan por su familia, pero tienen poco tiempo.
Este año, con ocasión del 50 aniversario de Pineda, dedicamos un monográfico a los distintos modos de preparar celebraciones familiares. ¿Qué detalles puedo aportar en una fiesta familiar o entre amigos?¿Quieres que sea algo entrañable y de nivel sin que repercuta en la economía familiar? Te daremos ideas y soluciones.

Días: 13, 20 y 27 noviembre
Hora: 17'15 a 18'15h
Lugar: Salón Albella.

Precio del curso: 15 €
Precio permanencias: 5€

Sesiones:   • 13 noviembre Cenas y comidas con invitados: protocolo, menus... Ponente: Marta Beriain, madre de 5 hijos. Fundadora y co-partner de MarryMarta Insta@marrymarta 

  • 20 noviembre Eventos especiales: cumpleaños, cenas con amigos… Ponenete: Beatriz Pérez-Mas, madre de dos hijos. Diseñadora de Moda por la Universidad Ramón Llull con postgrado de Moda en los medios de comunicación y “buyer” en Ventee-Privee (outlet de marcas on line)  

  • 27 noviembre Decoración: centros de flores, decoración de Navidad… Ponente: Mª del Mar Durán, propietaria de Floristalia. Profesional de diseño y arte floral.

Coordinadoras: Puri Pérez, profesional de gestión del hogar y restauración gastronómica; y Silvia Casado, grado superior en Economía Socio-Familiar y PDP en el área de servicios por la Universidad de Navarra.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto