For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Musical Mary Poppins

Data: dissabte, 29 de juny de 2019

Finalitzant el curs del 50è aniversari de Pineda, volem concloure'l amb un esdeveniment molt especial: l'estrena del musical de Mary Poppins! Un espectacle per a tota la família interpretat, coreografiat i dirigit per l'alumni de l'escola.


Serà una ocasió per gaudir i retrobar-nos amb antigues alumnes entre el públic i entre les artistes. També hi ha companyes que hi participen en alguna coreografia! A més, els beneficis que s'obtinguin amb la venda d'entrades aniran destinats al projecte solidari Júlia's. 


Compra ja la teva entrada AQUÍ!

Si no pots venir, pots col·laborar en el Projecte Julia's a la fila 0: 
Banco Popular ES43 0075 0002 26 0604438538. Indicar com a concepte: Projecte Julias.


Finalizando el curso del 50 aniversario de Pineda, queremos concluirlo con un acontecimiento muy especial: el estreno del musical de Mary Poppins! Un espectáculo para toda la familia, interpretado, coreografiado y dirigido por el alumni del colegio.

Será una ocasión para disfrutar y reencontrarnos con antiguas alumnas entre el público y entre las artistas. ¡También participan compañeras en una coreografia! Además, los beneficios que se obtengan con la venta de entradas irán destinados al proyecto solidario Júlia's.


¡Compra ya tu entrada AQUÍ!

Si no puedes venir, puedes colaborar en el Proyecto Julia's con la fila 0: 
Banco Popular ES43 0075 0002 26 0604438538. Indicar como concepto: Projecte Julias.
 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto