For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Celebració Corpus Christi

Data: dijous, 20 de juny de 2019

El proper 20 de juny a les 11:30h hi haurà una processó de Corpus a Pineda, adreçada a les famílies i alumnes de l'escola. Les mares que desitgeu ajudar a confeccionar la catifa de flors podeu venir el mateix dijous a les 9:30h. 
Més informació: Montse Font (m.font@avantis.edu.es)


El próximo 20 de junio a las 11:30h habrá una procesión de Corpus en Pineda, dirigida a las familias y alumnas del colegio. Las madres que deseéis ayudar a confeccionar la alfombra de flores podéis venir el mismo jueves a las 9:30h.
Más información: Montse Font (m.font@avantis.edu.es)

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto