For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Festival de Nadal de Pineda

Data: dissabte, 15 de desembre de 2018

Amb molta il·lusió us comuniquem que aquest any, amb motiu del 50 aniversari de Pineda, el festival de Nadal es realitzarà el 15 de desembre al Palau de Congressos de Catalunya amb un Concert de nadales cantat per les alumnes.


Venda d’entrades

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 3 de desembre, en horari de secretaria. Cada família disposarà de 3 entrades per un total de 10€.

En el cas que es vulguin més entrades, el preu per cadascuna d’elles serà de 4€ fins l’exhauriment d’aquestes.Con mucha ilusión os comunicamos que este año, con motivo del 50 aniversario de Pineda, el Festival de Navidad se realizará el 15 de diciembre en el Palacio de Congresos de Cataluña con un concierto de villancicos cantado por las alumnas.


Venta de entradas

Las entradas se pondrán a la venta a partir del  lunes 3 de diciembre Cada familia dispondrá de 3 entradas por un total de 10€.

Si alguna familia desea más entradas, el precio por cada una de ellas será de 4€ hasta completar el aforo máximo.


Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto