For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Reunió estances Irlanda

Inici: dijous, 29 de novembre de 2018, 17:00
Fi: dijous, 29 de novembre de 2018, 18:00
Lloc: Sala Polivalent

Apreciades famílies de 5è, 6è i I ESO,

Us informem que el pròxim dijous 29 de novembre a les 17h tindrà lloc la primera reunió informativa sobre l'estança a Irlanda del curs 18-19. Vindrà el representant de l'empresa Helan, responsable de l'organització del viatge. Ens explicarà tots els detalls de l'estança i contestarà a possibles preguntes.

Us convidem a tots i a totes a venir.

Apreciadas familias de 5º, 6º y Y ESO,

Os informamos que el próximo jueves 29 de noviembre a las 17h tendrá lugar la primera reunión informativa sobre la estancia en Irlanda del curso 18-19. Vendrá el representante de la empresa Helan, responsable de la organización del viaje. Nos explicará todos los detalles de la estancia y contestará a posibles preguntas.

Os invitamos a todos y todas a venir.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto