For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Missa acció de gràcies beatificació Guadalupe

Inici: divendres, 24 de maig de 2019, 18:30
Fi: divendres, 24 de maig de 2019, 19:30

Com ja sabeu, el darrer dissabte va ser la beatificació de Guadalupe Ortiz de Landázuri. En la línia d'agrair aquesta fita tan positiva per a l'Esglèsia i per a la nostra escola, es celebrarà una Missa d'acció de gràcies a l'Esglèsia de Montealegre de Barcelona el divendres 24 de maig a les 18:30h. Esteu tots convidats. Como ya sabéis, el pasado sábado fue la beatificación de Guadalupe Ortiz de Landázuri. En la línea de agradecer este hito tan positivo para la Iglesia y para nuestro colegio, se celebrará una Misa de acción de gracias en la Iglesia de Montealegre de Barcelona el viernes 24 de mayo a las 18:30h. Estáis todos invitados.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto