For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Visita de les relíquies dels pastorets de Fàtima

Inici: dimarts, 11 de febrer de 2020, 10:30
Fi: dimarts, 11 de febrer de 2020, 15:00


Aquest dies celebrem el centenari de la marxa al Cel de Santa Jacinta Marto, un dels tres pastorets de Fàtima als quals se'ls va aparèixer la Mare de Déu. 

Les  relíquies d'aquesta pastoreta i les del seu germà,  el pastoret San Francisco Marto, estan visitant escoles i parròquies de la nostra diòcesi, i tenim la sort de rebre-les el proper 11 de febrer a la nostra escola.  Totes les famílies que pugueu esteu convidades a participar a la Missa de les 13.05h, després de la qual tindrem ocasió de venerar aquestes relíquies i així poder demanar per la pau al món.Este días celebramos el centenario de la marcha al Cielo de Santa Jacinta Marto, uno de los tres pastorcillos de Fátima a los cuales se  apareció la Virgen María.


Las reliquias de esta pastorcilla y las de su hermano, el pastorcillo San Francisco Marto, están visitando escuelas y parroquias de nuestra diócesis, y tenemos la suerte de recibirlas el próximo 11 de febrero en el colegio. Todas las familias que podáis estáis invitadas a participar en la Misa de las 13.05h, después de la cual tendremos ocasión de venerar estas reliquias y así poder pedir por la paz en el mundo.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto