For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Trobada de mares alumni: t'esperem!

Inici: divendres, 22 de febrer de 2019, 16:00
Fi: divendres, 22 de febrer de 2019, 17:00
Lloc: Sala Polivalent


Des de Pineda volem compartir una tarda de divendres amb les antigues alumnes de la nostra escola que siguin mares d'Avantis i Pineda. Amb il·lusió de retrobar-nos amb totes vosaltres,  us convidem a un cafè el proper divendres 22 de febrer a les 16h. 


Desde Pineda queremos compartir una tarde de viernes con las antiguas alumnas de nuestro colegio que sean madres de Avantis y Pineda. Con ilusión de reencontrarnos con todas vosotras, os invitamos a un café el próximo viernes 22 de febrero a las 16h.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto