For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Club de lectura

Inici: divendres, 22 de març de 2019, 16:00
Fi: divendres, 22 de març de 2019, 17:00


T'agrada la lectura? Et convidem a compartir-ho amb nosaltres! Aquest divendres ens endinsarem en el món de Katrina, una obra de Sally Salminen Dührkopf. De la mà de la professora Ana Maria Fontdecaba, aprofundirem en aquest llibre mentre gaudim d'un cafè amb galetes. ¿Te gusta la lectura? ¡Te invitamos a compartirlo con nosotros! Este viernes nos adentraremos en el mundo de Katrina, una obra de Sally Salminen Dührkopf. De la mano de la profesora Ana Maria Fontdecaba, profundizaremos en este libro mientras disfrutamos de un café con galletas.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto