For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

"Fes somriure": construint cicles virtuosos / "Fes somriure": construyendo ciclos virtuosos

Inici: divendres, 26 d'octubre de 2018, 16:00
Fi: divendres, 26 d'octubre de 2018, 17:00


Sabent que és propi de l'ésser humà reaccionar davant el sofriment, pobresa i marginació aliena i responent al projecte d'educació integral de la persona que ofereix Pineda, tindrem una sessió on ens explicaran experiències de voluntariat a Àfrica i l'Índia. 

També ens donaran a conèixer diferents projectes que es duen a terme a la nostra ciutat, en els quals podem col·laborar activament, solos o amb la nostra família.

També assistiran les alumnes de 3r  i  4t ESO i  de Batxillerat que ho desitgin.

Hi esteu tots convidats!

Sabiendo que es propio del ser humano reaccionar ante el sufrimiento, pobreza y marginación ajena y respondiendo al proyecto de educación integral de la persona que ofrece Pineda, tendremos una sesión donde nos explicarán experiencias de voluntariado en África y la India. También nos darán a conocer diferentes proyectos que se llevan a cabo en nuestra ciudad, en los que podemos colaborar activamente, solos o con nuestra familia.
También asistirán las alumnas de 3ª y  4ºESO y  de Bachillerato que lo deseen.


¡Estáis todos invitados!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto