For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

CONVIVÈNCIES DE CONFIRMACIÓ

Inici: dijous, 28 de març de 2019
Fi: diumenge, 31 de març de 2019
Lloc: Santuario de Torreciudad, Huesca, España


Les alumnes de 2n d'ESO que estan participant a la catequesi de Confirmació, estan convidades a una convivència que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de març a Torreciudad (Huesca).

El dijous 14 de març es donarà en mà a les alumnes la informació i la fitxa d'inscripció que s'haurà de tornar a la tutora abans del 19 de març.


Las alumnas de 2º de ESO que están participando en la catequesis de Confirmación están invitadas a una convivencia que tendrá lugar los días 28, 29 y 30 de marzo en Torreciudad (Huesca):
El jueves 17 de marzo se entregará en mano a las alumnas la información y la ficha de inscripción que se deberá entregar a la tutora antes del 19 de marzo.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto