For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Celebració fi de curs Primaria

Data: dimarts, 18 de juny de 2019

La celebració de fi de curs de les alumnes de Primària consistirà en un acte acadèmic que inclourà el lliurament dels premis Pi, Olivera i Ametller així com unes paraules de la directora. També es celebrarà una Missa d'acció de gràcies. La celebración de fin de curso de las alumnas de Primaria consistirá en un acto académico que incluirá la entrega de los premios Pi, Olivera y Ametller, así como unas palabras de la directora. También se celebrará una Misa de acción de gracias.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto