For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Voluntariat ESO i Batxillerat

Data: dimarts, 10 de desembre de 2019

Ara que s’acosta Nadal,  volem ajudar les alumnes a apropar-se a altres realitats que ens envolten per seguir desenvolupant la generositat i la solidaritat envers els més necessitats. Per aquest motiu, el proper 10 de desembre les alumnes de l'ESO i Batxillerat participaran a diferents iniciatives solidàries organitzades per FES SOMRIURE, l'escola solidària de Pineda. Ahora que se acerca Navidad, queremos ayudar las alumnas a acercarse a otras realidades que nos rodean para seguir desarrollando la generosidad y la solidaridad hacia los más necesitados. Por este motivo, el próximo 10 de diciembre las alumnas de la ESO y Bachillerato participarán en diferentes iniciativas solidarias organizadas por FES SOMRIURE, la escuela solidaria de Pineda.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto