For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

3r ESO fins 2n BATX: Viatge a Madrid

Data: dilluns, 1 d’abril de 2019

Pineda organitza un viatge a Madrid per a les alumnes de 3r d'ESO fins a BATXILLERAT que vulguin assistir a la beatificació de Guadalupe Ortiz de Landázuri

Dates: 17-19 de maig
Preu: 142 euros (inclou allotjament, transport i menjar). Reserva de plaça 50 euros. 
Inscripcions:

  • 1 d'abril fins al 9 de maig
  • Formulari d'inscripció

Descarregar fulletó informatiu. 

MÉS INFO: 

Qui va ser Guadalupe Ortiz de Landázuri? VEURE VÍDEO o visita la web oficial

Què és una beatificació? Una beatificació és una declaració oficial, per part del Papa, de l'exemplaritat cristiana de la vida d'una persona. A partir de que algú és declarat beat/a, l'Església autoritza el seu culte a la seva diòcesi, a la institució a la qual pertanyia, etc, com a mostra d'universalitat en la diversitat.  

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto