For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

2n BTX: Ser universitario por un día

Inici: divendres, 8 de febrer de 2019, 09:00
Fi: divendres, 8 de febrer de 2019, 13:30
Lloc: UIC Barcelona

S'acosta el moment de decidir futur professional! Per això oferim les nostres alumnes de 2n de Batxillerat la possibilitat de visitar durant un dia les aules de la Universitat Internacional de Catalunya per tal de participar a sessions i tallers propis dels diferents graus universitaris. 

Sortida: a les 9h des de Pineda
Finalització: a les 13h

¡Se acerca el momento de decidir futuro profesional! Por eso ofrecemos a nuestras alumnas de 2º de Bachillerato la posibilidad de visitar durante un día las aulas de la UIC para participar en sesiones y talleres propios de diferentes grados universitarios.


Salida: a las 9h desde Pineda
Finalización: a las 13h
 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto