For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Jornada Júlia's

Inici: dilluns, 20 de maig de 2019, 11:00
Fi: dilluns, 20 de maig de 2019, 13:00

El proper 20 de maig ens visitarà Maria Pino, de l'associació STOP-FA, entitat que promou la investigació per a la cura de l'Ataxia de Friedreich. Impartirà dues sessions adreçades a les alumnes:  

  • Alumnes 6è EPRI, 1r i 2n ESO: 20 de maig a les 11h al Saló Albella
  • Alumnes 3r ESO fins 2n Batx: 20 de maig a les 12:15h al Saló Albella

En la línia de donar difusió del projecte Júlia's més enllà de la nostra escola, el mateix dilluns a la tarda ens visitarà Luis Mas, candidat del programa Operación Triunfo, que cantarà algunes cançons a les alumnes i signarà les targetes que acompanyen la polsera Júlia's, que es podrà comprar a la mateixa escola. 


El próximo 20 de mayo nos visitará Maria Pino, de la asociación STOP-FA, entidad que promueve la investigación para la cura de la Ataxia de Friedreich. Impartirá dos sesiones dirigidas a las alumnas:
Alumnas 6.º EPRI, 1.º y 2.º ESO: 20 de mayo a las 11h en el Salón Albella
Alumnos 3º ESO hasta 2.º Batx: 20 de mayo a las 12:15h en el Salón Albella


En la línea de dar difusión del proyecto Júlia's más allá de nuestro colegio, el mismo lunes por la tarde nos visitará Luis Mas, candidato del programa Operación Triunfo, que cantará algunas canciones a las alumnas y firmará las tarjetas que acompañan la pulsera Júlia's, que se podrá comprar en el mismo colegio. 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto