For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Fruita de 1r a 4t de primària

Inici: dimarts, 11 de desembre de 2018, 10:25
Fi: divendres, 14 de desembre de 2018, 10:35

Un curs més, que el Projecte Fruita tindrà inici la propera setmana per a les alumnes de 1r a 4t, de primària, de l’escola.

Com ja sabeu, Pineda participa en el Pla de Consum de Fruites i verdures a les escoles promogut per la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya. Us indiquem informació d’interès:

 1. El dilluns 10 de desembre explicarem el projecte a les alumnes i les motivarem i incentivarem per tal que comprenguin la importància de consumir 5 fruites i verdures al dia. Però no acabarem aquí, durant el curs farem una sèrie d’activitats per tal de continuar fomentant el seu consum. De fet, ja s’han realitzat uns tallers a 3r de primària (Efecte Poma).

 2. Durant els quatre dies següents, abans de sortir al pati del matí, es repartirà a les alumnes una peça de fruita per menjar dins l’aula, els productes seran els següents:

 • Dimarts 11 de desembre: Pera (180 g/alumne)
 • Dimecres 12 de desembre: Poma (180 g/alumne) Excepcionalment la prendran per berenar.
 • Dijous 13 de desembre: Raïm (120 g/alumne)
 • Divendres 14 de desembre: Clementina (150 g/alumne)

 Pot ser que s’hagi de variar l’ordre d’entrega depenent de l’estat maduratiu de la fruita.

 1. A més de prendre la fruita de l’aula, poden portar el seu esmorzar i menjar-lo al pati com fan habitualment.
 2. Aquesta iniciativa es continuarà fins al pròxim juny, durant quatre dies consecutius cada mes. Us anirem informant puntualment.
 3. Com que no volem deixar-ho només en quatre dies mensuals d’esmorzar saludable, des de l’escola us volem animar a participar en els dimecres de fruita. Les alumnes deixaran de costat l’entrepà, brioixeria, etc. i portaran la seva peça de fruita per esmorzar al pati.

Un curso más, que el Proyecto Fruta tendrá inicio la próxima semana para las alumnas de 1º a 4º de primaria del colegio.

Como ya sabéis, Pineda participa en el Plan de Consumo de Frutas y verduras en las escuelas promovido por la Unión Europea y la Generalidad de Catalunya . Os indicamos información de interés:

 1. El lunes 10 de diciembre explicaremos el proyecto a las alumnas y las motivaremos e incentivaremos para que comprendan la importancia de consumir 5 frutas y verduras al día. Pero no se acabará aquí, durante el curso se realizarán una serie de actividades con la finalidad de continuar fomentando su consumo. De hecho, ya se han realizado unos talleres en 3º de Primaria (Efecte Poma).
 2. Durante los cuatro días siguientes , antes de salir al patio de la mañana , se repartirá a las alumnas una pieza de fruta para comer en el aula , los productos serán los siguientes :
 • Martes 11 de diciembre: Pera (180 g/alumna)
 • Miércoles 12 de diciembre: Manzana (180 g/alumna) Excepcionalmente se la comerán para merendar.
 • Jueves 13 de diciembre: Uva (120 g/alumna)
 • Viernes 14 de diciembre: Clementina (150 g/alumna)

 Es posible que haya que variar el orden de entrega dependiendo del estado madurativo de la fruta.

 1. Además de tomar la fruta del aula, pueden traer su almuerzo y comérselo en el patio como hacen habitualmente.
 2. Esta iniciativa se continuará hasta el próximo mes de junio, durante cuatro días consecutivos cada mes. Os iremos informando puntualmente.
 3. Como no queremos dejarlo sólo en cuatro días mensuales de desayuno saludable, desde el colegio os queremos animar a participar en los miércoles de fruta. Las alumnas dejarán de lado el bocadillo, bollería, etc. y traerán su pieza de fruta para desayunar en el patio.
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto