For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

2n ESO B: Visita a EDIMODA

Inici: dilluns, 1 d'abril de 2019, 09:00
Fi: dilluns, 1 d'abril de 2019, 11:00

Les alumnes de 2n d'ESO B faran una sortida a EDIMODA, escola de patronatge i disseny de moda. Allà podran conèixer de prop la industria tèxtil que han estat treballant les darreres setmanes a l’assignatura de Tecnologia.   

Las alumnas de 2º de ESO B harán una salida a EDIMODA, escuela de patronaje y diseño de moda. Allí podrán conocer de cerca la industria textil que han estado trabajando las últimas semanas en la asignatura de Tecnología.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto