For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

6è EPRI: Portar carnet vacunes

Data: dimecres, 3 d'abril de 2019

El divendres 5 d'abril a partir de les 9.10 hores s'administrarà a les alumnes de 6è de primària amb autorització les segones dosis de les vacunes del Papil·loma i l'Hepatitis A.

 Per aquest motiu, cal portar el dimecres 3 d'abril el carnet de vacunes a l'escola per anotar-hi les dosis administrades. 

 Des del CAP ens han insistit que les alumnes que no portin el llibre de vacunacions no es podran vacunar. 


El viernes 5 de abril a partir de las 9.10 horas se administraran a las alumnas de 6º de primaria con autorización las segundas dosis de las vacunas del Papiloma y la Hepatitis A.

 Por este motivo, el miércoles 3 de abril se tiene que traer al colegio el libro de vacunas. 

 Des del CAP nos han insistido que las alumnas que no traigan el libro de vacunas no se les podrá vacunar. 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto