For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

1r a 4t PRIMÀRIA: Pla consum fruita

Inici: dimarts, 29 de gener de 2019
Fi: dissabte, 2 de febrer de 2019

En la línia de potenciar la salut dels infants, la nostra escola participa en el PLA DE CONSUM DE FRUITA A L’ESCOLA, una iniciativa de la Unió Europea coordinada a Catalunya pels departaments de Cultura, Salut i Ensenyament que pretén fer de la fruita una alternativa real i atractiva al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional.

El calendari previst en el PLA al llarg del curs és el següent:

29 de gener a l'1 de febrer: pera, poma, raïm i clementina 26 de febrer a l'1 de març: kiwi, poma golden, taronja i plàtan 26 al 29 de març : Maduixot, pera conference, pastanaga i taronja 30 d'abril al 3 de maig: Pera, poma i plàtan 21 al 24 de maig: Albercoc, nespra, nectarina i pera addicional cortesia d'Afrucat 18 al 21 de juny: Cirera, préssec i paraguaià.

En la línea de potenciar la salud de los niños, nuestro colegio participa en el PLAN DE CONSUMO DE FRUTA EN EL COLEGIO, una iniciativa de la Unión Europea coordinada en Cataluña por los departamentos de Cultura, Salut i Ensenyament que pretende hacer de la fruta una alternativa real y atractiva al consumo otros alimentos con menos calidad nutricional.

El calendario previsto en el PLAN a lo largo del curso es el siguiente:

29 de enero al 1 de febrero: pera, manzana, uva y clementina 26 de febrero al 1 de marzo: kiwi, manzana golden, naranja y plátano 26 al 29 de marzo: fresón, pera conference, zanahoria y naranja 30 de abril al 3 de mayo: pera, manzana y plátano 21 al 24 de mayo: albaricoque, níspero, nectarina y pera adicional cortesía de Afrucat 18 al 21 de junio: cereza, melocotón y paraguayo.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto