For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Taller “Educar per una vida més sostenible” 3r EP

Data: dimarts, 12 de novembre de 2019

“Educar per una vida més sostenible” ,un projecte que estan du a terme des de fa 7 anys en paral·lel amb altres escoles de tot el mon i que té com a objectiu promoure la sostenibilitat entre els nens en edat escolar i les seves famílies.

El projecte està dissenyat per a nens de 8 a 10 anys. Té una durada aprox. de 45 minuts Consisteix en la projecció d'un vídeo d'animació de no més de 3 minuts per promoure la participació dels nens i fer-los reflexionar sobre com poden protegir el medi ambient, quins petits gestos poden fer per estalviar aigua i energia, la classificació dels residus, etc. Per reforçar el col·loqui es donaran unes fitxes per treballar a classe. Tots les nenes que participin en el projecte rebran un certificat/Diploma que els acredita com a “Campions de la Sostenibilitat”

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto