For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

2n ESO: Autorització vacuna

Data: dimarts, 29 de gener de 2019

El dimarts 7 de febrer a les 9h està prevista l'administració de la vacuna contra el tètanus i la diftèria (Td) a les alumnes de 2n d'ESO. Per aquest motiu, el divendres 25 de gener s'entregarà a les alumnes el document d'autorització que han de retornar a les tutores signat pels seus pares abans del dimarts 29 de gener.

El martes 7 de febrero a las 9h está prevista la administración de la vacuna contra el tétanos y la difteria (Td) a las alumnas de 2.º de ESO. Por este motivo, el viernes 25 de enero se entregará a las alumnas el documento de autorización que tienen que devolver a las tutoras firmado por sus padres antes del martes 29 de enero.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto