For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Trobada "Sent la Creu de Cambotja" a la Sagrada Família

Inici: diumenge, 10 de març de 2019, 18:00
Fi: diumenge, 10 de març de 2019, 19:00
Lloc: Basílica de la Sagrada Familia de BarcelonaEl cardenal Juan José Omella convoca els més joves de la diòcesi a viure junts el 10 de març, primer Diumenge de Quaresma. Es pot trobar informació aqui  

Des de l'escola podem sol·licitar les entrades, que són gratuïtes. Només és necessari que les reserveu en el següent formulariEl cardenal Juan José Omella convoca a los más jóvenes de la diócesis a vivir juntos el 10 de marzo, primer Domingo de Cuaresma. Se puede encontrar información aquí. 

Desde el colegio podemos solicitar las entradas, que son gratuitas. Solo es necesario que las reservéis en el siguiente formulario.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto