For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

3r ESO: Jornada Stop& Think

Data: dilluns, 11 de febrer de 2019

La Jornada Stop&Think serà el proper dilluns 11 de febrer.  Està adreçada a les alumnes de 3r d'ESO amb l’objectiu de complementar la formació humana i cristiana que reben diàriament a través de les classes, la tutoria i el tracte amb les professores i personal que treballa al col·legi.

El preu de l’activitat és de 4€, inclou el material i el berenar. Les alumnes hauran de portar el dinar de casa per tal de dinar totes juntes i fer una activitat prevista pel migdia. Les alumnes que no hi assisteixin, tindran classe, però no s’avançarà matèria.


La jornada Stop&Think  será el próximo lunes 11 de febrero. Está dirigida a las alumnas de 3º de ESO con el objetivo de complementar la formación humana y cristiana que reciben diariamente a través de las clases, la tutoría y el trato con las profesoras y personal que trabaja en el colegio.
El precio de la actividad es de 4€, incluye el material y la merienda. Las alumnas tendrán que llevar la comida de casa para comer todas juntas y hacer una actividad prevista para el mediodía.
Las alumnas que no asistan, tendrán clase, pero no se avanzará materia.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto