For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Activitat puja al Bus 5è C

Data: dijous, 11 d’abril de 2019

l pròxim dimarts, dimecres i dijous les alumnes de 5è realitzaran el projecte “puja al bus”, activitat educativa que realitza Baixbus per a les escoles.

El projecte “Puja al Bus” acosta, per mitjà d’una metodologia activa, la utilització del transport públic als nens i nenes, proporcionant-los informació i recursos perquè tinguin un major grau d’independència en la seva mobilitat.

La durada de l'activitat és de tres hores (de 9 a 12) destinant un parell a la classe teòrica i una més al viatge en bus, que es realitza al mateix municipi al qual pertany l'escola.
Les classes de cinquè es distribuiran de la següent manera:

  • Dimarts 9 d’abril: 5è A
  • Dimecres 10 d’abril: 5è B
  • Dijous 11 d’abril: 5è C

Les alumnes estaran acompanyades per professores de l’escola i personal del baixbus.EL próximo martes, miércoles y jueves las alumnas de 5º realizarán el proyecto " puja al bus ", actividad educativa que realiza Baixbus para los colegios.

El proyecto " puja al bus " acerca, a través de una metodología activa, el uso del transporte público a los niños y niñas, proporcionándoles información y recursos para que tengan un mayor grado de independencia en su movilidad.

La duración de la actividad es de tres horas (de 9 a 12) destinando un par a la clase teórica y una más al viaje en bus, que se realiza en el mismo municipio al que pertenece el colegio.
Las clases de quinto se distribuirán de la siguiente manera:
  • Martes 9 de abril: 5º A
  • Miércoles 10 de abril: 5º B
  • Jueves 11 de abril: 5º C

Las alumnas estarán acompañadas por profesoras del colegio y personal del Baixbus.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto