For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

2n ESO: Portar carnet vacunació

Data: dimarts, 5 de febrer de 2019

El dijous 7 de febrer a les 9h s'administrarà a les alumnes de 2n d'ESO amb autorització la vacuna contra el tètanus i la diftèria (Td). Per aquest motiu, cal portar el dimarts 5 de febrer el carnet de vacunes a l'escola per anotar-hi les dosis administrades. 


Des del CAP ens han insistit que les alumnes que no portin el llibre de vacunacions no es podran vacunar.

 

El jueves 7 de febrero a partir de las 9h se administrará a las alumnas de 2º de ESO con autorización la vacuna contra el tétanos y la difteria (Td). Por este motivo, el martes 5 de febrero las alumnas tienen que traer el libro de vacunas. 

Des del CAP nos han insistido que las alumnas que no traigan el libro de vacunación no se les podrá vacunar. 

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto