For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Acti-mates”, la connexió entre el món matemàtic i l'educació física
Contacte
 
CA ES

“Acti-mates”, la connexió entre el món matemàtic i l'educació física

“Acti-mates”, la connexió entre el món matemàtic i l'educació física

En aquest projecte les alumnes de 4t de Primària es submergeixen en la part més pràctica de les matemàtiques a través dels jocs, els esports o l'activitat física, posant en pràctica així la seva funcionalitat.

La primera proposta ha estat “Ens coneixem jugant”. Organitzades en grups de treball, se'ls ha plantejat una situació-problema que té com a objectiu conèixer-se una mica més i determinar quin tipus d'esport s'ajusta millor a les seves característiques. Per això han de valorar algunes de les seves capacitats físiques com la velocitat, la força en les cames, l'habilitat en el llançament de punteria o l'equilibri. El treball ha començat inventant i proposant una activitat o prova amb la qual poden mesurar cadascun d'aquests aspectes. Una vegada definida i presentada a la classe, les alumnes han sortit al pati a jugar i a prendre dades de totes les companyes del grup per classificar els resultats, analitzar-los i donar una resposta ajustada.

Aquests projectes tenen una doble finalitat: d'una banda, reconèixer la relació de determinades activitats físiques (salts, carreres, llançaments, etc.) amb la forma de mesurar i quantificar els seus resultats. D'aquesta manera aprecien la necessitat de tenir certs coneixements matemàtics per poder-les dur a terme i comprendre millor algunes modalitats esportives o jocs. I la segona, més competencial, és potenciar en les alumnes l'ús de les seves habilitats i destreses matemàtiques per resoldre un problema real en un ambient lúdic i experiencial

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto