For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Actes de cloenda del curs 2014-2015
Contacte
 
CA ES

Actes de cloenda del curs 2014-2015

Actes de cloenda del curs 2014-2015

Divendres passat les alumnes de Pineda van acabar el curs escolar 2014-2015 amb nombroses activitats extres com ara competicions, exhibicions, reconeixements i entregues de premis i diplomes. En el conjunt d’actes de fi de curs com ara la jornada esportiva, les representacions teatrals o les sessions de cloenda de curs, van posar de manifest tot l’esforç que han dedicat aquest any cadascuna de les alumnes, la seva capacitat de treballar en equip i com ha estat la seva evolució al llarg d’aquest curs que deixen enrere. Desitgem que totes tinguin un bon estiu i les esperem al setembre amb molta il·lusió i nous projectes!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto