For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 Actes d’inici del curs 2015-2016
Contacte
 
CA ES

Actes d’inici del curs 2015-2016

 Actes d’inici del curs 2015-2016

Com cada any, les alumnes de Pineda han van començar el curs escolar amb unes paraules de benvinguda de la directora, Núria López, que en una sessió al Saló Albella va resumir el balanç de l’escola del curs passat i els objectius del curs que comencem. D’aquesta manera, amb dades significatives i recents, les alumnes poden conéixer amb més profunditat Pineda i els projectes en què participen.  Abans de finalitzar la sessió amb l’himne de Pineda, es va fer el lliurament dels títols dels examens de Cambridge a les gairebé 30 alumnes que els curs passat van examinar-se del Key English Test, Preliminary English Test, First Certificate i Certificate in Advanced English.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto