For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Acte d’homenatge a les escoles que porten 50 anys i més a L’Hospitalet
Contacte
 
CA ES

Acte d’homenatge a les escoles que porten 50 anys i més a L’Hospitalet

Acte d’homenatge a les escoles que porten 50 anys i més a L’Hospitalet

L’Ajuntament de L’Hospitalet va organitzar un acte commmemoratiu per a tots aquells centres educatius que porten 50 anys o més a L’H. Cristina Calbó, directora de la nostra escola, va rebre un reconeixement de mans de l’alcaldessa Núria Marin i el tinent d’alcalde Jaume Graells. Unes 140 persones van assistir a aquest acte on l’alcaldessa va destacar la gran transformació de la ciutat en aquests anys i molt especialment en aspectes com l’educació: “La de l’Hospitalet és una història d’èxit de tota la ciutadania i en matèria d’educació encara més”. 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto