For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Acte de cloenda del Programa Ètica en Acció
Contacte
 
CA ES

Acte de cloenda del Programa Ètica en Acció

Acte de cloenda del Programa Ètica en Acció

Les alumnes de 3r d'ESO han participat al programa Ètica en acció, una iniciativa de l'organització internacional Junior Achievement dissenyada per ajudar als joves a fomentar els processos de presa de decisions, a identificar i reforçar els seus valors. Mitjançant conferències i sessions de treball col·laboratiu, les alumnes posen en pràctica el desenvolupament de les seves habilitats comunicatives i aprenen a assumir les actituds cooperatives que implica el treball en equip.

Aquest programa, impartit a Pineda durant 5 setmanes per professionals de Junior Achievement, va finalitzar  el passat 5 de juny amb una sessió titulada “Ètica en les organitzacions” i amb el lliurament de diplomes a totes les alumnes participants.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto