Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Acte de clausura del curs 2011-2012
Contacte
 
CA ES

Acte de clausura del curs 2011-2012

Acte de clausura del curs 2011-2012

A Pineda acomiadem el curs 2011-2012 i ho fem amb il.lusió, agraïment i celebrant els actes de clausura de curs. El Saló Albella és l’escenari on ténen lloc les entregues dels premis més esperats de l’any: Ametller, Olivera i Pi.


El premi Olivera s’otorga a l’alumna que ha posat més esforç en els estudis , fet que habitualment queda reflectit en un bon expedient acadèmic.


El premi Ametller és el premi al companyerisme, i s’entrega a l’alumna que més ha destacat per per la seva preocupació per la resta de companyes de curs, i també per un bon comportament a les diferents siuacions al col·legi.


El guardó més important és el premi Pi, que inclou els dos anteriors, i s’entrega a l’alumna que millor resposta ha donat a la formació rebuda a Pineda.


En el cas de la Secundària i el Batxillerat també s'ha fet un lliurament d'altres premis, diplomes i títols d'activitats en les quals han participat les alumnes, com per exemple el concurs Excelencia Literaria, el projecte d’Emprenedoria, el concurs Els avis, els exàmens de Cambridge, o el projecte Escola solidària.


Després d’aquesta jornada plena de valoracions positives i propòsits per l’any vinent, professores i alumnes s’acomiaden fins al proper curs 2012-2013, que de segur vindrà carregat de nous coneixements, ganes d’aprendre i afany de crèixer i seguir millorant.

Gràcies a totes i …ens veiem al setembre!


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto