For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Acte de clausura del curs 2011-2012
Contacte
 
CA ES

Acte de clausura del curs 2011-2012

Acte de clausura del curs 2011-2012

A Pineda acomiadem el curs 2011-2012 i ho fem amb il.lusió, agraïment i celebrant els actes de clausura de curs. El Saló Albella és l’escenari on ténen lloc les entregues dels premis més esperats de l’any: Ametller, Olivera i Pi.


El premi Olivera s’otorga a l’alumna que ha posat més esforç en els estudis , fet que habitualment queda reflectit en un bon expedient acadèmic.


El premi Ametller és el premi al companyerisme, i s’entrega a l’alumna que més ha destacat per per la seva preocupació per la resta de companyes de curs, i també per un bon comportament a les diferents siuacions al col·legi.


El guardó més important és el premi Pi, que inclou els dos anteriors, i s’entrega a l’alumna que millor resposta ha donat a la formació rebuda a Pineda.


En el cas de la Secundària i el Batxillerat també s'ha fet un lliurament d'altres premis, diplomes i títols d'activitats en les quals han participat les alumnes, com per exemple el concurs Excelencia Literaria, el projecte d’Emprenedoria, el concurs Els avis, els exàmens de Cambridge, o el projecte Escola solidària.


Després d’aquesta jornada plena de valoracions positives i propòsits per l’any vinent, professores i alumnes s’acomiaden fins al proper curs 2012-2013, que de segur vindrà carregat de nous coneixements, ganes d’aprendre i afany de crèixer i seguir millorant.

Gràcies a totes i …ens veiem al setembre!


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto