For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Acabem el trimestre amb les sortides culturals!
Contacte
 
CA ES

Acabem el trimestre amb les sortides culturals!

Acabem el trimestre amb les sortides culturals!

Un cop al trimestre totes les alumnes de l’escola marxen de sortida cultural a diferents destinacions amb una finalitat: aprofundir en els conceptes treballats a l’aula però d’una manera encara més vivencial, a través de l’observació i l’experimentació.

Les sortides culturals del segon trimestre van tenir lloc ahir. Les alumnes  de Primària van visitar el Club hípic Rosper (Vilanova i la Geltrú), el Poble Espanyol (Barcelona), el Delta del Llobregat, el Taller de Reciclatge de Llinars del Vallés, el Museu d’Història de Barcelona i el Museu arqueològic d’Olèrdola.  Les alumnes de Secundària van visitar el Port de Vilanova i la Geltrú, la Benzinera d’entrada de Begues, el Jalpiaventura Arenys de Munt i la Depuradora i el museu de l’aigua de Cornellà. Les de Batxillerat van anar a la Central nuclear de Vandellós, a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, al Museu de la Màgia de Barcelona i al MNAC.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto