For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
A l’escola, la fruita entra sola!
Contacte
 
CA ES

A l’escola, la fruita entra sola!

A l’escola, la fruita entra sola!

En la línia de potenciar la salut dels infants, els departaments de Cultura, Salut i Ensenyament s’han coordinat per a treure endavant el PLA DE CONSUM DE FRUITA A L’ESCOLA, una iniciativa de la Unió Europea que preten fer de la fruita una alternativa real i atractiva al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional.

Aquest projecte ofereix fruita gratuïta a les escoles en els esmorzars o berenars dels alumnes. A Pineda ens hem sumat a aquesta iniciativa, i hem anat més enllà: a més de prendre la fruita de la temporada que ens ofereix la Generalitat un cop a la setmana, hem animat les nostres alumnes a portar fruita per esmorzar cada dimecres.  

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto