Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
6 talents literaris de Pineda participen en el concurs de Coca-cola
Contacte
 
CA ES

6 talents literaris de Pineda participen en el concurs de Coca-cola

6 talents literaris de Pineda participen en el concurs de Coca-cola

Sis alumnes de 2n d’ESO de Pineda han estat seleccionades per participar en la 54 edició del  Concurso Jóvenes Talentos de Coca-cola: Premio relato corto.

En aquest certamen literari, que compta amb la col·laboració de la Real Academia Española, estudiants de tot el país realitzaran els dies 4 i 5 d'abril una prova de redacció en la qual posaran en joc la seva creativitat i destresa literàries. Les alumnes de Pineda seleccionades per participar en el concurs són: Estela Ferrer , Natalia Martin, Laia Piñar, Cristina Iborra, Carmen Ramírez i Giovanna Riso.

El dia de la competició, aquests joves talents literaris hauran de construir un relat breu però intens, que capti l'atenció del lector des del primer moment i que destaqui per la seva coherència de contingut, precisió del llenguatge i riquesa del vocabulari.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto