For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
6 talents literaris de Pineda participen en el concurs de Coca-cola
Contacte
 
CA ES

6 talents literaris de Pineda participen en el concurs de Coca-cola

6 talents literaris de Pineda participen en el concurs de Coca-cola

Sis alumnes de 2n d’ESO de Pineda han estat seleccionades per participar en la 54 edició del  Concurso Jóvenes Talentos de Coca-cola: Premio relato corto.

En aquest certamen literari, que compta amb la col·laboració de la Real Academia Española, estudiants de tot el país realitzaran els dies 4 i 5 d'abril una prova de redacció en la qual posaran en joc la seva creativitat i destresa literàries. Les alumnes de Pineda seleccionades per participar en el concurs són: Estela Ferrer , Natalia Martin, Laia Piñar, Cristina Iborra, Carmen Ramírez i Giovanna Riso.

El dia de la competició, aquests joves talents literaris hauran de construir un relat breu però intens, que capti l'atenció del lector des del primer moment i que destaqui per la seva coherència de contingut, precisió del llenguatge i riquesa del vocabulari.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto