Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
5è i 6è de Primària s'endinsen en la natura i el món dels productes artesans
Contacte
 
CA ES

5è i 6è de Primària s'endinsen en la natura i el món dels productes artesans

5è i 6è de Primària s'endinsen en la natura i el món dels productes artesans

Les alumnes de 5è i 6è de Primària van anar de convivències a Mas Batllori (Cornellà del Terri) i a Torreciudad respectivament. A Mas Batllori les alumnes de 5è s’endinsaren a la naturalesa, observant d'a prop els rèptils i els amfibis gràcies a un taller d'HERPTILS; també van fer una activitat de supervivència, en la qual van aprendre a fer foc, construir cabanes i orientar-se en el bosc. A més, van aprofitar per fer elaborar ornaments africans i fer jocs nocturns com el dels bandolers.

Les alumnes de 6è van gaudir de l'entorn i les vistes del Santuari de Torrecuidad, on van poder visitar l'ermita i participar de manera activa en tallers artesanals de formatge, turró i ceràmica. Gràcies a aquestes activitats van aprendre sobre el procés d'elaboració d'aquests productes tan habituals en el nostre dia a dia.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto