For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
5è i 6è de Primària s'endinsen en la natura i el món dels productes artesans
Contacte
 
CA ES

5è i 6è de Primària s'endinsen en la natura i el món dels productes artesans

5è i 6è de Primària s'endinsen en la natura i el món dels productes artesans

Les alumnes de 5è i 6è de Primària van anar de convivències a Mas Batllori (Cornellà del Terri) i a Torreciudad respectivament. A Mas Batllori les alumnes de 5è s’endinsaren a la naturalesa, observant d'a prop els rèptils i els amfibis gràcies a un taller d'HERPTILS; també van fer una activitat de supervivència, en la qual van aprendre a fer foc, construir cabanes i orientar-se en el bosc. A més, van aprofitar per fer elaborar ornaments africans i fer jocs nocturns com el dels bandolers.

Les alumnes de 6è van gaudir de l'entorn i les vistes del Santuari de Torrecuidad, on van poder visitar l'ermita i participar de manera activa en tallers artesanals de formatge, turró i ceràmica. Gràcies a aquestes activitats van aprendre sobre el procés d'elaboració d'aquests productes tan habituals en el nostre dia a dia.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto