Càritas demana ajuda a les famílies dels col·legis que formem part del grup Escoles amb cor.

" /> Càritas demana ajuda a les famílies dels col·legis que formem part del grup Escoles amb cor.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Famílies solidàries en temps de crisis
Contacte
 
CA ES

Famílies solidàries en temps de crisis

Com sabeu, Pineda forma part del grup Escoles amb cor, una xarxa de col·legis que col·labora amb les campanyes solidàries d'aquesta organització i participa de les seves sessions de sensibilització i formació en valors .

A causa de la pandèmia, Càritas està veient triplicat el nombre de persones en situació greu que els demanen ajuda -podeu veure l'explicació en aquest vídeo -, per aquest motiu han començat una campanya especial i han demanat ajuda a les famílies dels col·legis que pertanyen a la xarxa Escoles amb cor.

 Tots aquells que considereu la possibilitat d'aportar el vostre granet de sorra com a família, podeu fer un donatiu al compte de Càritas EMERGÈNCIA COVID-19: ES83 2100 5000 5002 0022 7591

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto